avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare datorii de la stat de catre privat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare datorii de la stat de catre privat

...ce trebuie facut de catre o firma privata intr-un contract cu statul ca sa-si recupereze banii?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 11:20, 13 Noiembrie 2013
Daca debitorul nu intelege sa plateasca datoria de bunavoie, singura solitie este sa mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie parinte adrianaion adrianaion ma confrunt cu o problema grava in sensul ca tatal meu m-a inselat.l-am imprumutat acum 6 ani cu suma de 12500 euro intelegandu-ne ca ne va da datoria cand isi ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani andrusca16 andrusca16 Ce se intimpla cu pensia alimentara dupa ce implinesti 18 ani ? Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar prin hotarire judecatoreasca tatal meu era obligat ... (vezi toată discuția)