avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj pt. angajat part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj pt. angajat part-time

Am avut contract part-time. Postul meu s-a restrans. Pot sa iau somaj? Pentru mine 12 luni in ultimele 24 inseamna 24 din ultimele 24 pt. ca am avut concediu medical 3 saptamani anul trecut.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ushu_83 , utilizator 15:53, 7 Ianuarie 2010
Deci contabilul a gresit cand a suspendat zilele de CM?Se mai poate face rectificativa pentru lunile noiembrie si decembrie 2008 la somaj pentru a avea stagiul de cotizare corect?
CIM se supenda pentru concedii medicale si de 1 zi. Numai ca durata conceiului pentru a fi scazuta din stagiul de cotizare trebuie sa fie mai mare de 30 zile. In adeverinta trebuie precizata perioada in care ati avut c.m. iar cei de la somaj stiu cum se calculeaza stagiul de cotizare.
Sunt angajat de la 1 iunie 2008, part time, cu 4 ore pe zi. Acum cateva zile am aflat ca firma o sa faca disponibilizari si imi fac griji, daca sunt sau nu, eligibil pt primirea somajului.
Imi puteti oferi un raspuns???
Multmesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz somaj adry. adry. Am lucrat 2 ani cu jumatate de norma, dupa acesti 2 ani am incheiat raporturile de munca cu trimiterea mea in somaj. Decizia de respingere a dosarului zice ca ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj dupa cim cu jumate norma si concediu crestere copil? Mira_A Mira_A Buna ziua, Beneficiez de somaj daca am lucrat inainte de a intra in concediu crestere copil cu norma 6 ore timp de cel putin un an? Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj Angela Stancioi Angela Stancioi As dori sa intreb cum se calculeaza indemnizatia de somaj in urmatorul caz: -stagiu de cotizare de 12 ani (include si concediu ingrijire copil de 2 ani) -CIM ... (vezi toată discuția)