avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor pentru Fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor pentru Fond

Buna seara ,am si eu o nelamurire ,am primit o citatie cum ca sunt chemata in instanta in calitate de martor pentru fond -infractiuni la regimul vamal .Ce vrea sa insemne acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:59, 7 Noiembrie 2013
Ca va trebui sa va prezentati si sa dati declaratie despre ceea ce cunoasteti in legatura cu infractiunea savarsita si persoanele acuzate. In caz de refuz, se poate emite mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor fara voie Alina Alina Alina Alina Buna ziua am fost citat ca martor intr-un dosar penal de furt pe 209Cp in momentul in care a fost sesizata fapta am asistat la .expertiza la fata locului. ... (vezi toată discuția)
O ruda intentioneaza sa ma cheme drept martor intr-un proces ... LariLara LariLara O ruda intentioneaza sa ma cheme drept martor intr-un proces de mostenire, dar nu vreau sa ma prezint. E vorba despre o verisoara ,despre care o alta verisoara ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)