avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum pot scapa de o reclama amplasata ilegal de balcon?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum pot scapa de o reclama amplasata ilegal de balcon?

buna ziua locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc cu 9 etj. la etj 1 unde locuiesc am amplasata o reclama de balcon de aproximativ 1,50 m lungime si 50 cm latime fara aprobarea mea care sint proprietar. avind in vedere ca as dori sa inchid balconul si sa il imbrac in lambriu in exterior pentru un aspect mai placut cum pot scapa de aceasta reclama?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:11, 31 Martie 2009
Reclama a fost amplasata cu acordul asociatiei de proprietri.Luati legatura cu administratorul si vedeti pe ce perioada e incheiat contractul
Sorin Susca a scris:

Reclama a fost amplasata cu acordul asociatiei de proprietri.Luati legatura cu administratorul si vedeti pe ce perioada e incheiat contractul
administratorul si presedintele nu vor sa dea detalii in legatura cu am
plasamentul eu nu doresc bani sau latceva favoruri doresc sa fie data jos sa pot face lucrarea la balcon
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
popescu dan, utilizator
se poate reclama la primarie aceasta amplasare ilegala?
Reclamati la primarie si o sa aflati daca este amplasata legal sau ilegal. Reclamele amplasate pe blocuri trebuie sa aiba aprobarea primariei unde cel cu reclama plateste si taxe de publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere neautorizata a balconului, ce poate face asociatia de locatari? madanic32 madanic32 Buna ziua Locuiesc intr-un complex de locuinte nou. In contractul de vanzare cumparare al apartamentului scria clar ca nu se pot face modificari la fatada ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)