avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua, atat eu cat si sotia mea am lucrat la snp petrom, arpechim pitesti , in contractul colectiv de munca se specifica , spune conducerea sindicatului ca daca sunt angajati „Sot-sotie, pleaca un salariat unul ramane , numai ca noi am fost disponibilizati amandoi pe rand , unul in 2005 si celalalt in 2008, intrebarea mea este , poate fi dat petromul in judecata pt incalcarea drepturilor din c colectiv de munca , eventual cu recuperarea salariilor pierdute in toti acesti ani , multumesc !
Cel mai recent răspuns: lee1964 , utilizator 10:34, 8 Noiembrie 2013
Nu se mai poate face nimic. Dreptul la actiune in cazul dvs este prescris.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu niculinapopa niculinapopa Buna ziua! Timp de 25 ani eu si sotul am lucrat la o societate ,mai intai l-au disponibilizat pe el ,apoi la interval de 5 luni pe mine,pe motiv ca s-a ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari dispuse de guvernanti lacramioara90 lacramioara90 Luand in considerare prevederile Ordonantei 63/2010 pt. modificarea si completarea Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, precum si pentru ... (vezi toată discuția)
Criterii disponibilizare colectiva cris-gabi cris-gabi Buna seara, am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea problema: eu si sotul meu suntem angajati la aceeasi societate. Am fost anuntati ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)