Buna ziua!
Timp de 25 ani eu si sotul am lucrat la o societate ,mai intai l-au disponibilizat pe el ,apoi la interval de 5 luni pe mine,pe motiv ca s-a desfiintat postul De fapt eu am fost disponibilizata, ca sotul meu a indraznit sa sesizeze institutiile statului pentru incalcarea legislatiei,societate a platit amenzi usturatoare,iar eu la randul meu am initiat un raport cu semnaturile colegilor ca nu mai suntem de acord ca societatea sa vireze 2 salarii medii/societate liderului de sindicat ,care de fapt s-a dat de partea conducerii Va rog sa-mi spuneti unde sa reclam abuzurile facute de conducere societatii cu acordul acestui lider Nu s-a respectat CCM ,.au ignorat HG privind salariul minim pe economie etc
Deja am un proces pe fond la tribunal pentru recuperarea drepturilor salariale pe ultimii 3 ani.la care instanta a admis cererea ca fiind intemeiata si urmeaza ca expertul sa depuna raportul de expertiza,nu am cerut in cerere si reintegrarea mea ca ar fi insemnat iadul
Conducerea se bazeaza pe relatii atat pe plan local cat si judetean ,directorul fiind si consilier local La primul control efectuat ITM-ul a concluzionat ca societate are o situatie precara.,am revenit cu un alt e-mail nemultumita de raspuns ,spunandu-le ca voi sesiza mass media si.la al doilea raspuns mi-au trimis scris ca societatea a fost sanctionata si ca a fost nevoita sa trimita un alt angajat la scoala care nu avea comprtenta profesionala PM asa cum avea sotul meu Suntem amandoi someri si nu avem bani sa ma judec cu ei Pot sa fac o plangere la Ministerul Muncii si M justitiei? Acelasi lucru s-a intamplat si cu Garda Financiara (2 controale ) pentru a recupera o suma de bani ,pe un telefon care era casat
Va multumesc
In cazul in care nu ati solicitat repunerea in situatia anterioara emiterii actului de concediere, contractul individual de munca va inceta de drept la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti.