avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport cu probleme?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport cu probleme?

buna ziua,am un pasaport electronic si am observat ca semnatura mea nu este clara ,a fost scanata prost ,este stearsa in rest pasaportul este ok.va intreb cand plec in alte tari pot apara probleme legate de semnatura ..si in pasaportul electronic este stocata semnatura in cipul lui.multumesc !:(
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:22, 8 Noiembrie 2013
Nu veti avea probleme, semnatura nu este element de identificare din punct de vedere al politiei de frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare legata de noile buletine cu cip. din ... SecureBits SecureBits Buna ziua, Am o intrebare legata de noile buletine cu cip. Din ce am inteles se stocheaza amprenta pe cip, iar acest lucru ma deranjeaza. Exista posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor roman din italia in romania vdor vdor Buna ziua, as dori sa stiu daca un minor, cetatean roman dar stabilit in Italia poate veni din Italia in Romania fara parinti si fara procura. Stiu ca ii ... (vezi toată discuția)