avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces cu suspendare

Buna ziua,
Am fost parte intr-un proces ca intimat parat, care s-a terminat cu solutia, citez "In baza art.243 al. 1 pct. 1 c.p.c. suspenda judecarea cauzei ca urmare a decesului apelantului reclamant. Cu recurs pe toata perioada suspendarii. "
As dori daca se poate sa-mi raspunda cineva care este perioada de suspendare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: stoica ioana-gina , utilizator 10:12, 9 Noiembrie 2013
In situatia in care, in urma suspendarii, pricina ramane in nelucrare timp de un an, cauze se perima (se inchide dosarul).
In fapt care este data de la care ar incepe acest termen:data mortii apelantului-reclamant,sau data hotararii instantei?
Multumesc inca o data ptr solicitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea si perimarea judecatii ioanaviviana ioanaviviana Poate par prea indrazneata, dar am sa fac totusi o intrebare. Ma poate ajuta cineva cu materiale despre acest subiect? Multumesc frumos. Dar, in primul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)
Am gasit (continuare contestatie paternitate) eder eder Cautand ceva prin casa, am gasit o incheiere de sedinta a sectiei civile a Tribunalului Bucuresti din anul 2002. Pe vremea aceea lucram si eram mai mult pe la ... (vezi toată discuția)