avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie furt calificat

Buna ziua,

Pana acum 1 an si jumatate am lucrat la un birou de asigurari cu contract de colaborare. Ca sa atragi clientii eu aveam 2 panouri publicitare in fata biroului. In mai 2012 m-am certat cu brokerul care avea spatiul si am incetat colaborarea. Dupa ce am plecat mi-am luat lucrurile ce imi apartineau, inclusiv cele 2 panouri publicitare. Am fost chemat la politie cum ca brokerul m-a acuzat ca am furat cele 2 panouri publicitare. Am declarat ca acele panouri publicitare au fost ale mele confectionate de catre un prieten, brokerul neavand nicio dovada ca erau ale ei. Ieri am primit o ordonanta acasa cum ca trebuie sa platesc o amenda administrativa in valoare de 800 lei pentru furt calificat.(motivand ca fapta e minora si ca persoana ce m-a acuzat recuperandu-si prejudiciul in totalitate - lucru neadevarat ca panourile sunt la mine ca mi-am deschis in alta parte). Intrebare : Cum poti sa acuzi pe cineva de furt pentru un lucru ce nu iti apartine? Nu trebuie sa demonstreze ca iti apartine acel lucru? Eu voi face o plangere impotriva ordonantei in care voi trece si persoana care mi-a dat acele panouri cu titlu gratuit ( eu i-am dat bani pe ele dar au fost facute in timpul liber, fara chitanta sau factura). Conteaza daca acesta declara ca mi-a dat panourile acelea mie personal, lucru ce ar trebui sa ma faca proprietarul lor? Eu vreau sa anulez aceea amenda atat.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: costi1987 , utilizator 13:34, 8 Noiembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Asta si vreau sa fac, intai voi face plangere impotriva ordonantei pentru ca mi se pare abuziv sa platesc si sa fiu acuzat de ceva ce imi apartine, apoi voi face si plangere impotriva persoanei pentru denunt calomnios.
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat in cazul unei acuzatii calomnioase, defaimare elena_1987 elena_1987 Buna ziua, am neoie de un sfat din partea dvs. De curand mi-am dat demisia de la firma unde am lucrat cu contract de mandat, si directorul de agentie cu ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept cer ajutor StoicaMihaiRazvan StoicaMihaiRazvan Sunt acuzat pe nedrept de furtul unor roti de masina ( jante + cauciucuri ) de catre un vecin . Acesta a depus o plangere la polite in urma careia s a intocmit ... (vezi toată discuția)
In calitate de reclamant intrun dosar fara i.u.p inceputa ... pot solicita.....? generalul generalul Este vorba de doua dosare penale . 1. un dosar in care sunt inculpat si se afla la ultima instanta ICCJ . - Partea vatamata are 2 martori care ... (vezi toată discuția)