avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre caldura la comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre caldura la comun

Buna ziua ,

Am si eu o intrebare , Asociatia de Proprietari din blocul unde locuiesc eu au decis in luna octombrie ,cand eu nu ma mai pot debransa, sa se treaca pe pausal la caldura, intrebarea mea este , ei ma pot obliga pe mine ca si proprietar al apartamentului sa trec pe pausal daca eu nu sunt de acord si in conditia in care de un an de zile nu folosesc incalzirea radet preferand sa trec pe incalzire electrica cu aeroterme,caloriferele fiind inchise din robinetul repartitorului iar inregistrarea este pe 0.Eu inteleg ca adunarea generala a decis acest lucru, dar apartamentul e proprietatea mea chiar ma pot obliga sa fac ce vor ei, si nu mi se pare corect pe data ce s-a decis in octombrie iar debransari nu se mai fac din septembrie,chiar nu exista nici o solutie deoarece voi plati o factura la caldura imensa iar caldura data de ei e mica .Astept cu nerabdare un raspuns , poate mai e cineva in situatia mea si ma poate sfatui ce sa fac.

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:45, 8 Noiembrie 2013
Conform norme in vigoare hotararile adunarii generale sunt general valbile pentru toti proprietarii
Nu ati precizat concret cine a dispus masura
Daca dvs sunteti bransata la sistemul centralizat de incalzire ,sunteti obligata sa achitati cotele lunare impuse in lista de intretinere,respectiv valoarea c/v consumului individual contorizat+cote parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata la intretinere pentru un apartament nelocuit danapascu01 danapascu01 As vrea sa va relatez o situatie legata de plata intretinerii pentru un apartament in care nu locuieste nimeni: in primul rand, in blocul respectiv locatarii ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)