avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar evaluat dar fara decizie zace la ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar evaluat dar fara decizie zace la ANRP

Buna ziua stimate doamne si stimati domni,

Am un dosar de despagubire pe legea 10 la ANRP la care s-a facut evaluarea insa nici gand sa dea decizia desi le-am trimis nenumarate scrisori. Stiu ca a aparut o lege noua intre timp cu despagubirile insa tot e nevoie de decizie banuiesc.
Aveti idee ce se poate face sa ne dea decizia sau sa ne despagubeasca conform evaluarii facute?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters277537 , utilizator 09:23, 29 Noiembrie 2013
Se poate va rog un raspuns?
Multumesc.
in principiu, puteti chema in judecata A.N.R.P. solicitand obligarea acesteia la emiterea actului administrativ.
Multumesc. Am scris aici pentru ca un jurist mi-a spus ca noua lege spune ca nu mai am acest drept, ca trebuie sa stau sa astept ce imi dau ei. Mi se pare stupid, deja am asteptat multi ani pina la evaluare, nu mai e decit hirtia galbena, decizia de dat. Asa e? Pot face actiune cu success sau sunt obligat sa astept la mina lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greselile legii nr.165/2013 danmarian50 danmarian50 Stimați cetățeni ai României care ați câstigat procesele cu A.N.R.P, prin legea 247/2005 si nu ați fost despăgubiti. Vă invit, in ... (vezi toată discuția)
Anpr ralucaraluca ralucaraluca cum aflu in ce stadiu este un dosar de despagubire a pamantului?am sunat la sediu doua saptamani incontinuu si nu raspunde nimeni.pe 17 .06.2010 a fost la ... (vezi toată discuția)
Anrp -legea 9/1998 vichi_90 vichi_90 Va rog daca imi poate raspunde cineva: Am primit hotararea comisiei judetene la un an dupa emitere. Si asta pt. ca m-am dus sa ma informez ce se intampla. ... (vezi toată discuția)