avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil

Buna ziua
Vreau sa stiu care sunt etapele premergatoare unui proces civil. Spun asta deoarece m-am trezit cu un dosar civil fara sa fiu chemat la mediere.
Materie: Civil
Obiect: actiune in raspundere contractuala
Stadiu procesual: Fond
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:49, 8 Noiembrie 2013
1.medierea nu este oibligatorie in orice proces.
2.nu toti participantii la proces sunt chemati la sedinta de informare.
3.actiunea putea fi depusa inaintea apritiei acestei obligatii (nu ati specificat nimic)
precizati obiectul procesului,verificati cand a fost introdusa actiunea si in functie de aceste elemente puteti primi un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute-obligativitatea medierii? Manole Dumitru Manole Dumitru In cazul unei actiuni cu obiect de judecata \\"servitute\\", introdusa pe cale principala la 01.08.2013, este obligatorie \'\'Sedinta de Madiere\\"???=D> (vezi toată discuția)
Este obligatorie medierea in orice proces civil? ela76 ela76 Am aflat ca de la 1 octombrie 2012 medierea va fi obligatorie, ca procedura prealabila, in orice proces civil. Este adevarat? Daca da, unde este prevazut acest ... (vezi toată discuția)
Stadiu proces: fond (din 2013) Vdionise Vdionise Este posibil ca din anul 2013 politia sa-ti suspende dreptul de a conduce pentru un simplu accident de masina(recunosc ca am fost vinovat) in care am avut o ... (vezi toată discuția)