avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minora ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minora ...

Imi poate explica cineva daca mama a intentat proces impotriva tatalui si a castigat copilul in instanta, ne avand nici o pretentie la pensia alimentara si cheltuielile de judecata, hotararea fiind definitiva. Dupa 3 ani, aproximativ, mai poate intenta proces tatalului, dupa ce hotararea este definitiva, sa ii plateasca pensie alimentara??? Astept raspunsul dumneavoastra ... Va multumesc ...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:33, 20 Noiembrie 2013
Buna ziua ... In decizia data de tribunal scrie ca mama renunta la pensia alimentara ...
nu cred..
ca n-a solicitat pensie e una, ca s-a stabilit si mama n-a facut nimic in vederea executarii silite se poate si asta.. dar sa renunte le pensie si instanta sa fie de acord, sa scrie asa in hotarare, asta nu se poate.
Oricum, nu asta conteaza, ci ca poate cere pensie.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Diana Denisa Diana Denisa Mama mea m-a abandonat în 2008 când eram copil ea încă fiind căsătorită cu tata, pana în 2013 când s a închis divorțul, momentan este în ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului valentinaman valentinaman Ce acte imi trebuiesc sa pot recapata custodia copilulu? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor neincasata joannamc joannamc Buna seara. As dori sa ma lamuriti intr-o problema. De 10 luni, tatal plateste pensia alimentara pentru minorull sau, mamei acestuia prin mandat postal., la ... (vezi toată discuția)