avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

Ce acte imi trebuiesc sa pot recapata custodia copilulu?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 13:51, 9 Septembrie 2014
Nu e vorba de acte ci de judecata.
Dati detalii despre situatia dvs.
in urma cu doi ani am divortat prin acort la judecatorie cu custodie comuna si domiciliu la tata eu neavand un domiciliu stabil si nici serviciu la momentul acela, acum sau schimbat lucrurile am serviciu insa nu am casa mea. locuiesc cu cineva in concubinaj si as vrea sa cer custodia copilului cu domiciliul la mine. in momentul acesta tatal nu are serviciu sui nu stiu cum ar putea dovedi ca poate intretine copilul, intradevar are locuinta insa sunt mama si vreau dreptul meu. vreau sa tiu cum se procedeaza si ce sanse am
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
valentinaman, utilizator
In continuare veti exercita ambii parinti autoritatea parinteasca, doar domiciliul copilului il puteti obtine sa fie la dvs, insa putin probabil doar cu argumentul ca sunteti mama si vreti dreptul dvs. Copilul nu se va plimba de la unul la altul.
Daca ii e bine la tata, nu dovediti ca e un parinte rau si e bine ingrijit, va ramane la tata.
Credeti ca se poate deschide un cont pentru pensia alimentara minorului pe numele altcuiva si tatal ca fiind imputernicit sa nu apara nicaieri

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară Floarea Mihaela Floarea Mihaela Bună ziua. Sunt divorțată, custodie comună copil 8 ani cu domiciliul la mine, program de vizitare pentru tată. În timpul vacanței de vară are o lună ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna Sielena Sielena Imi raspunde cineva,custodia comuna cu domiciliul la mama, cine plateste pensia alimentara? (vezi toată discuția)
Probleme de familie intre tineri victoria53 victoria53 Va rog daca cineva ma poate lamuri in anumite chestinuni legale.Doi tineri casatoriti care au un copil nu se inteleg de mult timp dar nu au divortat si stau in ... (vezi toată discuția)