avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară

Bună ziua.
Sunt divorțată, custodie comună copil 8 ani cu domiciliul la mine, program de vizitare pentru tată. În timpul vacanței de vară are o lună la domiciliu tatălui.
Pensia alimentară a copilului se întrerupe pe perioada programului de vizitare a tatălui? Menționez ca nu este scris nimic în sentință. Sau tatăl ar trebui să deschidă proces pentru așa ceva.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:32, 26 August 2019
Nu scrie in hotarare inseamna ca nu exista si nu se aplica.
Mulțumesc frumos.
in realitate , daca nu vrea sa va dea pensie in luna aia, nu prea aveti ce sa ii faceti.
Ambii parinti trebuie sa intretina copilul, ori daca copilul e la tata, nu se justifica sa va dea pensie in luna aia.
incercati sa va intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie despre calatorie pt un minor cu parintii divortati Andrea_88 Andrea_88 Buna ziua. M-ar interesa daca o femeie divortata, mama unui copil de 6 ani poate sa paraseasca tara fara acordul fostului sot,tatal copilului?In sentinta de ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului valentinaman valentinaman Ce acte imi trebuiesc sa pot recapata custodia copilulu? (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)