avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

Ce acte imi trebuiesc sa pot recapata custodia copilulu?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 13:51, 9 Septembrie 2014
Nu.
Adica dvs puteti deschide contul pe numele dvs, insa daca banii nu ajung la copil (adica la tata) puteti fi acuzata de abandon familial.
Mai depinde si de ce scrie in hotararea judecatoreasca pe care o aveti: daca scrie ca sunteti obligata sa platiti pensie de intretinere pentru copil catre tata atunci trebuie sa platiti pensia de intretinere.
eu platesc pensie alimentara prin posta de doi ani, insa problema este alta, mi se cere de la serviciu sa se deschida cont de catre tata pentru a se vira direct pensia de catre angajator, iar tatal nu vrea pentru ca are datorii foarte mari.
Asta e o problema pe care trebuie sa o rezolve firma dvs angajatoare cu domnul - n-ar trebui sa va implice pe dvs.
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2014
mirebire, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară Floarea Mihaela Floarea Mihaela Bună ziua. Sunt divorțată, custodie comună copil 8 ani cu domiciliul la mine, program de vizitare pentru tată. În timpul vacanței de vară are o lună ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna Sielena Sielena Imi raspunde cineva,custodia comuna cu domiciliul la mama, cine plateste pensia alimentara? (vezi toată discuția)
Probleme de familie intre tineri victoria53 victoria53 Va rog daca cineva ma poate lamuri in anumite chestinuni legale.Doi tineri casatoriti care au un copil nu se inteleg de mult timp dar nu au divortat si stau in ... (vezi toată discuția)