In calitate de salariata a unei firme am avut acces la un descoperit de cont (acest lucru s-a intamplat la 3 luni de la data angajarii). In prezent nu mai lucrez la acea firma, iar de curand am aflat ca banca a renuntat la acest descoperit de cont fara insa ca eu sa fiu anuntata(nici verbal, nici scris). Am aflat pentru ca cineva mi-a spart contul si a efectuat plati online utilizand cardul meu, iar cand am vrut sa platesc am constat ca nu mai am bani. Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca banca sa actioneze astfel, fara acordul meu, fara a ma anunta. Banuiesc ca cineva de la fostul loc de munca a facut presiuni in aceasta directie. Vreau sa stiu ce ar trebui sa fac eu in aceasta problema.
Am fost la banca si am cerut sa verifice ce s-a intamplat cu suma care lipseste si astept sa mi-o restituie. As dori sa stiu daca au dreptul legal de a renunta la descoperitul de cont, fara acordul meu, fara sa ma anunte. Cand mi-am depus demisia , la resurse umane mi s-a spus ca ma priveste ce fac cu acel card cu tot cu descoperire. Angajatorul a cerut sa nu mai am acel descoperit de cont la doua luni si jumatate dupa ce mi-am depus demisia. E in regula asa ceva?
Probleme cu banca
miu1408
Mi-am facut acum trei ani un card in care firma la care lucrez sa-mi vireze salariul. Sotia are si ea un card la acelasi cont. Dupa un an si ceva intr-una din ... (vezi toată discuția)