In calitate de salariata a unei firme am avut acces la un descoperit de cont (acest lucru s-a intamplat la 3 luni de la data angajarii). In prezent nu mai lucrez la acea firma, iar de curand am aflat ca banca a renuntat la acest descoperit de cont fara insa ca eu sa fiu anuntata(nici verbal, nici scris). Am aflat pentru ca cineva mi-a spart contul si a efectuat plati online utilizand cardul meu, iar cand am vrut sa platesc am constat ca nu mai am bani. Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca banca sa actioneze astfel, fara acordul meu, fara a ma anunta. Banuiesc ca cineva de la fostul loc de munca a facut presiuni in aceasta directie. Vreau sa stiu ce ar trebui sa fac eu in aceasta problema.
Daca nu va mai sunt virate salariile pe acel card, nu mai poate fi vb de un descoperit de cont. Vedeti ca scrie in contractul incheiat cu banca ce conditii sunt.
Plangere pt faptul ca ati fost fraudata ati facut ? Asta mi se pare mai grav fata de faptul ca nu mai aveti descoperit de cont.
In momentul cand mi-am depus demisia, doamana de la resurse umane mi-a spus ca ma priveste ce fac cu acel card cu tot cu descoperire. Am aflat ca anagajatorul a cerut dupa doua luni si jumatate renuntarea la acel descoperit de cont. Doar ca pe mine nici macar nu m-au anuntat. Nu am un exemplar al contractului; am cerut la 3 luni de la angajare accesul la acea suma, am fost la banca, am semnat un formular si nu mi s-a dat nimic. Ma intereseaza daca au dreptul legal de a inchide acel descoperit de cont. Am fost la banca si am solicitat sa verifice in urma cu 2 sapatamani. Astept sa-mi restituie suma respectiva.