Buna ziua!Sunt client BRD.Am la ei card salarii plus credit de nevoi personale.Nu am nici o restanta.Acum cateva luni am descoperit ca din cardul de salarii s-a oprit o suma de bani.Am mers la banca si s-a constatat ca de zece luni,din 2016, mi se opreau lunar sume mici la inceput,apoi cresteau incet.Am blocat cardul.Banii mergeau intr-un cont din SUA la o firma la care aveam abonament,lucru pe care eu nu-l facusem.Banca a scos doua hartii cu adrese din SUA,am facut o sesizare catre politie si m-au trimis la sectie.Acolo mi-au spus sa depun hartiile la Crima Organizata,lucru pe care nu l-am facut inca,din lipsa de timp.Ce trebuie,de fapt,sa fac?Banca,bineinteles ca nu a mai luat legatura cu mine.Pot recupera banii de la banca,tinand cont ca NICIODATA nu am primit o instiintare de la BRD ca mi se transfera bani in alt cont?In schimb,primesc lunar sms ca am de platit rata...Va multumesc mult pentru timp si rabdare!La revedere!
Company Advising
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Da. Transmiteti-le in scris ca doriti sa va restituie sumele retrase. Sunt obligati sa va restituie aceste sume, iar dupa finalizarea anchetei, daca se constata ca ati fost fraudat, banca va reglementa.