avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Are cineva Legea 50/1991 neactualizata asa cum a fost ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Are cineva Legea 50/1991 neactualizata asa cum a fost pina legea in anul 1995

As avea o rugaminte celor ce au legea 50/1991 si normele ei de aplicare asa cum a fost aceste emise pina in octombrie 1995 sa-mi spneti unde as putea sa o gasesc sau eventual sa imi trimiteti un link sau pe contul de utilizator in orice format.
Peste tot am gasit-o cu n modificari insa vreau sa stiu continutul acestei legi pina la finele anului 1995

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 9 Noiembrie 2013
Gasiti aici , republicarea din 1997 a legii, :
[ link extern ]
Iti multumesc de raspuns, insa banuiesc ca intre anii 1995 si 1997 au fost citeva modificari . Totusi nu am gasit normele de aplicare a legii si respectiv ce fel de documente erau necesare pt a obtine o autorizatie de construire a unui imobil .
Normele le gasiti aici
[ link extern ]

Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi construesc singur casa? flory84 flory84 Buna ziua,sotu meu se pricepe la constructie,e un al doile job,desi nu are autorizatie,vrem sa ne construim o casa,intrebare mea e daca,lege imi da voie? (vezi toată discuția)
Pasi ptr construirea unei case ContSters87904 ContSters87904 Sunt sigura ca de acest subiect s-au lovit foarte multi dintre noi, ar fi bine sa stim cu totii, care ar fi pasii dupa achizitia unui teren ptr construirea ... (vezi toată discuția)
Asigurarea calitatii executiei constructiilor danevas danevas m-ar interesa legat de acest subiect sa stiu exact care este mai exact continutul acestei activitati, legislatia aferenta, documentele care se intocmesc la ... (vezi toată discuția)