avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere, renuntare

buna ziua.
bunica mi-a dat o casa cu contract vanz. cump. iar acum dupa 2 ani din mai multe motive vreau sa renunt la acest contract.vreau sa ai inapoiez casa bunici..ce trebuie sa fac.va rog sa ma ajutati. va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:04, 10 Noiembrie 2013
Daca actul prin care ati dobandit casa este un contract de vanzare cumparare puteti sa dispuneti cum doriti de bun. Il puteti vinde bunicii, il puteti dona, etc .... Sunteti proprietar .. puteti dispune cum doriti de bun.
A fost o vanzare - cumparare cu clauza ?
Ar trebui sa dicutati si despre motive pt care vreti sa faceti asta, sa vi se recomande cea mai buna solutie pt cazul dvs.
cu clauza de intretinere
mia reprosat ca nu am grija de ea si alte discuti,iar eu vreau sa renunt la aceasta casa

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare, paula38 paula38 Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea,in urma cu 10 ani bunicii mi-au vandut un imobil cu clauza de intretinere,intre timp bunicul a murit ,in contract este ... (vezi toată discuția)
Între mine și bunicul s-a încheiat un act de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager. el ar dori să-l vândă, iar eu sunt de acord. care sunt procedura și costurile? maryflory231991 maryflory231991 Buna ziua!Intre mine și bunicul meu s-a încheiat un act de vânzare cumpărare cu uzufruct viager.El ar dori sa vândă acest apartament,iar pentru asta ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost donat un imobil de către moștenitorii bunicii mele. cum pot anula această donație? MihaiX933 MihaiX933 Buna ziua, Acum o luna de zile mi-a fost donat un imobil, imobil ce a avut 4 mostenitori dupa moartea bunicului meu (bunica si cei 3 copii), iar acestia mi ... (vezi toată discuția)