Buna seara,
O intrabare va rog frumos si va multumesc pt amabilitatea dvs si timpul acordat =
La cine ma adresez pt o sentinta civila = DEFINITIVA si IREVOCABILA - GRESITA = unde sa explic,,ca eu am aratat,,am demonstrat,,am PROBAT,DOVEDIT - ,,,dar Instantele = au = interpretat,, au apreciat si coroborat ca = 2 + 2 = 7 si asa a ramas = 2+ 2 = 7 = DEFINITIVA si IREVOCABILA .. Este ,,a fost o situatie gen = in dec 1989 - nu a fost revolutie ci = lovitura de stat//aceasta fiind - aprecierea Instantelor sau gen = in Republica Populara Chineza - este instaurat capitalismul si nu este - strop de comunism= adica ceva ilogic..
Nu am avut avocat,,bani pt avocat,,mi-am platit 4 ani impozitele - inclusiv pt intretinerea - europarlamentarilor romani,,,dar a iesit = definitiva si irevocabila = 2 + 2 = 7( jud /presedinte FOND - avea rude la Curtea Constitutionala a Romaniei//CCR si aici = interpreta cum dorea//dupa interes..
- 2) Am atacat in PENAL - solutia Sentintei civile FOND,,a Deciziilor civile = Apel,,Recurs,,Contestatie - dar a iesit N U P = judecatorii sint nevinovati..Acum - dandanaua este MARE - pt ca daca voi cistiga - aici la Kustenge - vor intra la apa= min 3 magistrati judecatori si min 3 magistrati procurori
O mina spala pe alta...Fratiori si - surioare..Puterea- BANULUI...BANUL FACE MINUNI ,..
Va multumesc - mult si anticipat,,,,bunkerom9293@yahoo.com
Cel mai recent răspuns:
tgeorgescu , utilizator
00:29, 13 Noiembrie 2013