avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Sentinta = definitiva,,,si irevocabila- incorecta gen ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Sentinta = definitiva,,,si irevocabila- incorecta gen = 2 + 2 = 7

Buna seara,

O intrabare va rog frumos si va multumesc pt amabilitatea dvs si timpul acordat =

La cine ma adresez pt o sentinta civila = DEFINITIVA si IREVOCABILA - GRESITA = unde sa explic,,ca eu am aratat,,am demonstrat,,am PROBAT,DOVEDIT - ,,,dar Instantele = au = interpretat,, au apreciat si coroborat ca = 2 + 2 = 7 si asa a ramas = 2+ 2 = 7 = DEFINITIVA si IREVOCABILA .. Este ,,a fost o situatie gen = in dec 1989 - nu a fost revolutie ci = lovitura de stat//aceasta fiind - aprecierea Instantelor sau gen = in Republica Populara Chineza - este instaurat capitalismul si nu este - strop de comunism= adica ceva ilogic..
Nu am avut avocat,,bani pt avocat,,mi-am platit 4 ani impozitele - inclusiv pt intretinerea - europarlamentarilor romani,,,dar a iesit = definitiva si irevocabila = 2 + 2 = 7( jud /presedinte FOND - avea rude la Curtea Constitutionala a Romaniei//CCR si aici = interpreta cum dorea//dupa interes..
- 2) Am atacat in PENAL - solutia Sentintei civile FOND,,a Deciziilor civile = Apel,,Recurs,,Contestatie - dar a iesit N U P = judecatorii sint nevinovati..Acum - dandanaua este MARE - pt ca daca voi cistiga - aici la Kustenge - vor intra la apa= min 3 magistrati judecatori si min 3 magistrati procurori
O mina spala pe alta...Fratiori si - surioare..Puterea- BANULUI...BANUL FACE MINUNI ,..

Va multumesc - mult si anticipat,,,,bunkerom9293@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:29, 13 Noiembrie 2013
Din propria mea experienta , nu aveti ce face pentru ca un nou proces cu aceeasi cerere se loveste de autoritate de lucru judecat, eu am avut o experienta asemanatoare si am avut si avocat, cu hirtie atasata la dosar acvirat prin care dovedeam dreptul meu, am castigat la judecatorie dar am pierdut la tribunal si asa ca la dvs. "decizia este definitiva si irevocabila".Totusi poate exita posibilitatea sa deschideti un proces nou depinde ce problema aveti.Dati detalii, fara ele nu puteti primi sfaturi.
Eu nu am inteles nimic...adresati-va CEDO...dar expunerea dumneavoastra nu a prezentat nimic, decat semne de revolta, ura si deznadejde...ce s-a intamplat domnule pana la urma?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013
Tirlea Andrei, Consilier juridic
Va multumesc -mult si sincer pt raspunsurile dvs..
Nu pot - abuza de dvs- deoarece = la amanunt - trebuie explicat un min 30 min
iar in scris sint multe pagini rezumatul,,concluzia
= este ca - am obtinut = definitiva si irevocabila pt = 2 + 2 = 7,,ilogic..Daca doamna judecatoare a solutionat asa= 2 + 2 = 7 ,,asa a ramas si la Apel si Recurs,Contestatie si apoi in penale- solutia obtinuta este gen 2 + 2 = 7 - adica ilogica
Daca eu doresc sa interpretez,ca in RFG este instaurat comunismul - asa solutionez,,,ma ataci la I C C J unde am rude - va iesi,,a iesit la fel = 2 + 2 = 7
Interpretarea,,,aprecierea si coroborarea probelor..sau = Inscrisurile,,documentele unui justitiabil fara avocat = nu sint citite,,nu au fost citite,,,sau ti se da voie sa vorbesti in sedinta = ultimul si un maxim 5 - opt secunde,pe urma se inchide sedinta..Sau = se vorbesc dinnainte, ca - intentionat sa nu lase pauza de 1 - 2 secunde ,,intre frazele jud presedinte si imediat,avocatul celelilalte parti,,premeditat - sa nu poti interveni decit - INTRERUPIND - primind - AMENDA
Stimat forumist,

Cu tot respectul, nu se înțelege nimic expunerea dvs.

Din păcate, dacă nu veți construi o cerere clară, concisă despre încălcarea unor drepturi protejate de Convenția Europeană, mă tem că CEDO va respinge cauza dvs ca vădit inadmisibilă. De asemeni, inclusiv termenul de 6 luni de la epuizarea căilor efective de atac nu se calculează de la o contestație în anulare respinsă.

Cu stimă.
Stimate domn, din cate intuiesc eu, fara sa am prea multe detalii, cred ca Dvs v-ati sustinut cu atata vehementa cauza incat ati iritat pe toata lumea , inclusiv pe judecatori. Daca si in fata judecatorilor ati argumentat ca 2+2 nu fac 7 si nu ati mers la concret, acesta poate fi motivul pentru care ati pierdut procesul. Ce pot eu sa va garantez e ca niciun judecator nu ar da o hotarare din care sa rezulte ca 2+2=7. E foarte posibil ca Dvs, sa nu mai aveti rationamentul extrem de lucid din cauza stresului si sa nu mai vedeti realitatea 100%. Dati detalii si va putem sfatui daca sa continuati sau nu. De foarte multe ori partile din disputa nu vad decat partea lor de adevar si nu iau in calcul ca poate nu au dreptate.

Alte discuții în legătură

Încheierea de dezbateri este parte din sentinþã? ContSters124097 ContSters124097 Buna ziua, Respectuos - va rog frumos - daca se poate - raspunsul la urmatoarea intrebare = Incheierea de sedinta -DEZBATERI - Fond//partaj bunuri - ESTE - ... (vezi toată discuția)
Sedinta miine = probe - dar in faza=contestatie in anulare//deci dupa recurs sudurluk55 sudurluk55 SEDINTA MIINE = 04 martie 2013,,,PROBE - dar in faza=Contestatie in anulare//deci dupa RECURS CAM LA CE ANUME SA FIU PREGATIT//SA MA ASTEPT?? Asa probe la ... (vezi toată discuția)
Importanta incheierii de sedinta - dezbateri - fond. este corp comun cu sentinta? sudurluk55 sudurluk55 Buna ziua,, Respectuos va rog mult - daca se poate raspunsul la urmatoarea intrebare = IMPORTANTA - Incheierii de sedinta - DEZBATERI -Fond- din 14 sept ... (vezi toată discuția)