avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare program de vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare program de vizitare

Va rog ,sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care nu pot respecta programul de vizitare al copilului( desi doresc acest lucru) deoarece minora este stabilita in strainatate impreuna cu mama ei,eu avand program de vizitare o data la 2 saptamani.Cand au plecat nu mi s-a cerut acordul.
Cereti in instanta un alt program, sa vina de ex la dvs in vacanta de vara sau sa o vizitati dvs acolo unde e.
Cati ani are copilul ?
copilul are 13ani
nu am posibilitatea sa o vizitez acolo.asta ar insemna sa stau la hotel,sa dau bani pe drum,etc.ori mie nu mi raman bani nici de paine dupa ce platesc chiria,intretinerea,ratele,pensia,etc...e usor sa spui''du-te acolo!"...
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
De aceea am scris " sau". Si daca ar veni la dvs in vacante, cheltuielile cu drumul ar trebui impartite intre parinti. Mai se pune problema si daca fata vrea sa vina la dvs.
Nu puteti obliga copilul sa vina la dv. nici daca ii platiti integral cheltuielile. Parintele e cel care trebuie sa viziteze copilul.

Nu stiu daca e incredintare, daca e autoritate comuna (ma indoiesc), de cand tine situatia asta (presupun ca nu de putin timp)... Reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala , nerespectare program de vizitare minor Saromandus Saromandus Buna ziua, As avea nevoie de niste informatii in legatura cu o eventuala plangere penala. fosta mea sotie este plecata cu copilul meu in alta tara din cadrul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara costysv costysv Am un copil dintr-o relatie extraconjugala, care are acum 5 ani. Copilul este pe numele meu,insa l-am incredintat mamei sale,cu drept de vizita. Prin ... (vezi toată discuția)
Revin pt info suplimentare pt minor incredintat mamei, aflata in alta tara, nerespectare drept de a/l vedea Saromandus Saromandus In primul rand imi cer scuze ca tot insist pe subiectul acesta, dar chiar am nevoie de informatii. As mai avea insa cateva nelamuriri. ... (vezi toată discuția)