avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare autoturism

Buna ziua.Am vandut autoturismul inmatriculat in judetul Prahova.Noul proprietar este din judetul Bacau.Dupa ce acesta inscrie masina pe numele sau.....ce demersuri mai trebuie sa fac eu pt. a nu mai figura pe numele meu?Sau se sterge automat odata ce figureaza pe alt nume? Ma refer la fisc....si ce mai e....Multumesc.
Cel mai recent răspuns: erickalina , utilizator 17:12, 10 Noiembrie 2013
Va prezentati la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs si solicitati oficial scoaterea de pe rolul dvs fiscal al bunului auto
Trebuie sa merg personal sau poate merge alta persoana? Intreb pentru ca eu sunt plecat din tara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto neinregistrat pe numele cumparatorului diziloi diziloi Buna ziua! In conditiile in care imi vand autoturismul personal, urmand toti pasii necesari (contract, scoatere de la fisc), in cazul in care cumparatorul nu ... (vezi toată discuția)
Am vandut in 2015 un autoturism VASILEDORINEL1974 VASILEDORINEL1974 RADIERE AUTO Am vandut in 2015 un autoturism prin contract de vanzare -cumparare . Cumparatorul nu a imatriculat autoturismul pe numele lui , iar mie imi ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism c1pr1an c1pr1an Buna seara! De curand am achizitionat un autoturism.Am facut cu vanzatorul doar act de vanzare cumparare la notar. In cazul asta cine plateste impozitul pe ... (vezi toată discuția)