buna ziua,as dori un sfat,am un copil din prima casatorie si platesc pensie alimentara 25% din venitul net,momentan mai am un copil si doresc sa stiu daca se poate micsora pensia alimentara ,si cu cat.multumesc
Puteti depune cerere de micsorare a pensiei pt ca vi s-a mai nascut un copil, procentul maxim din salariu pt doi copii e de 33%, pt un copil ar veni 16.5%. Puteti propune un procent si mai mic daca cel mic are nevoi mai mari.
Cererea o depuneti la judecatoria pe raza careia isi afla domiciliul creditorul, insotita de vechea hotarare, de o copie dupa certificatul celui mic de nastere, copie dupa buletin, adeverinta de venituri.
Buna ziua
ContSters111374
As avea si eu nevoie de putina indrumare. Sotul meu , este divortat, are un copil din casatoria anterioara,(minor).si acum avem si noi un copil,,tot minor. ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
evis_m
sot si sotie cu un copil divorteaza,copilul ramane la tata,iar sotia se recasatoreste si da nastere la un alt copil. Cat plateste mama,pensia alimentara pentru ... (vezi toată discuția)