avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Act aditional contract credit pagini diferite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Act aditional contract credit pagini diferite

Dupa solicitarea unui AA la un ctr de credit din anul 2005 ca fosta salariata la o banca, mi s-au remis trei pagini -ei zic originale.Actul aditional are nr;1 desi eu mai am un AA nr:1 anterior ( alte clauze), primele 2 pagini sunt pe o hartie mai groasa si nu sunt semnate deloc -in antet sunt trecute din partea bancii un director si un consilier, iar pagina trei care contine doar vreo 5 randuri -prezentul act aditional a fost incheiat in data de .....la sediul ( alt oras decat prina pagina ) si cuprinde 5 persoane - 3 din partea bancii (altele decat cele doua din prima pagina- un dir general , o adjuncta si o jurista ) dar semneaza doar 2 persoane-direct gen +jurista , + eu si sotul meu -exista semnaturi originale( doar daca nu e xerox color). Intrucat am dubii referitor la cele doua pagini -ciudate- am cerut sa mi se spuna de ce nu sunt toate paginile semnate -cum este uzanta bancara si de ce sunt inadvertentele-cine este trecut pe prima pagina si altii semneaza ??! mi s-a spus ca este in regula.Cele doua pagini fara semnaturi contin modificari de parametrii -dobanda , etc -care apar acum ca nu sunt salariata lor !Nu ar fi cazul saii notific ca nu sunt de acord cu aceste modificari, mai ales ca de ceva vreme o salariata ma tot sacaie cu telefoane ca ar fi bine sa vin sa semnam un AA nou la ctr intial ca daca nu vin se va modifica unilateral ??!!.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am preluat de câteva luni un nou post în cadrul ... Hellen999 Hellen999 Bună ziua, am preluat de câteva luni un nou post în cadrul aceleiași companii și care conține o mărire de salariu. Ei bine , angajatorul meu mi-a ... (vezi toată discuția)
Modificarea conventiei civile GEO24 GEO24 Buna seara!As avea si eu nevoie de o parere referitor la urmatoarea situatie :sunt jucator de fotbal si am intocmit un ctr de prestari serv(conventie civila) ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere UA UA Buna ziua, Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului. Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)