Buna seara! am contestat in instanta un proces verbal intocmit de ITM, ca urmare a unui accident de munca, soldat cu decesul unei persoane. la infatisarea precedenta am solicitat instantei sa solicite ITM dosarul care a stat la baza intocmirii PV. Instanta a fost de acord, dar datorita nestiintei mele, am aflat tarziu ca de fapt acel dosar s/a anexat ca proba la dosar, si nu am avut timp sa il studiez. Iar urmatoare infatisare este peste o zi. Intrebarea pe care o adresez este daca as putea solicita acordarea inca a unui termen ( am avut eu impresia ca acesta care urmeaza o sa fie si ultima, asa am intuit din exprimarea doamnei presedinta- judecatoare). mentinez ca nu am avocat, ma reprezint singura. Si o alta intrebare: am constatat in intampinarea pe care au trimis--o ITM in instanta, si mie niste @chestiuni@ mai @ cusute cu ata alba@. as putea sa exprim in instata ce am observat si in consecinta sa cer citarea unor martori?
Veti putea cere citarea unor martori daca sunteti la termenul de propus probe sau daca necesitatea acestor noi probe reiese din dezbateri.
Va trebui sa va argumentati cererea de audiere de martori, in sensul de a specifica ce anume imprejurari doriti sa demonstrati cu martori si concludenta lor fata de obiectul dosarului.
Daca ati trecut de faza administrarii probelor, nu mai puteti cere nimic.
Martorii, inscrisurile sunt probe de care se pot folosi partile in proces.
Toate probele solicitate se propun si se discuta adminisbilitatea si utilitatea acestora in contradictoriu cu toate partile prezente.
Probele se propun la momentul solicitarii administrarii probatoriului si nu oricand in timpul procesului... adica, parca as mai vrea inca ceva, dupa ce se administreaza o parte din probe.
Exista o procedura ce trebuie respectata, iar in caz ca nu sunt respectate toate etapele prevazute in procedura, exista riscul pierderii unui proces, chiar daca in realitate aveti dreptate.
Este al treilea termen, la Tribunal . va multumesc pt raspunsuri! Dar pot solicita acordarea a inca unui termen, imi pot permite asta, pt a studia si eu acel dosar care a stat la baza intocmirii PV? Este de necontestat rolul avocatilor in astfel de situatii, dar pt moment sunt nevoita sa ma descurc singura .. nu stiu ce o sa reusesc, dar incerc macar
Greu de presupus ca veti primi termen pentru a studia un dosar care a fost in arhiva si ati avut timp intre cele doua sedinte de judecata, la interval de aproape 30 zile, sa studiati dosarul in arhiva.
Greu de presupus ca veti primi termen pentru a studia un dosar care a fost in arhiva si ati avut timp intre cele doua sedinte de judecata, la interval de aproape 30 zile, sa studiati dosarul in arhiva.
a fost de acord instanta cu acordarea a inca unui termen pt studierea dosarului