avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate firma

Caut un contabil care sa se ocupe de completarea actelor la ONRC si care sa faca asta pentru mine. Ma intereseaza sa stiu care e comisionul pe care il percepe, pe langa taxele pentru ONRC.
Cel mai recent răspuns: mariusf09 , utilizator 00:42, 11 Noiembrie 2013
eu zic sa cauti un avocat sau un jurist...chiar si un student la drept... contabilii nu se ocupa cu asa ceva!
Buna seara,
mai precis doriti sa lichidati si apoi sa radiati firma la registrul comertului.
suspendarea se face numai la administratia financiara.
daca doriti sa o lichidati si ulterior sa o radiati va rog sa ma contactati si sa imi dati detalii la adresa : mariusf09@gmail.com
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
mariusf09, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer firma dintr-un judet in altul danielacristea49 danielacristea49 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele care trebuie depuse (si unde) in cazul transferurului unei firme dintr-un judet in altul. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Procedura inchidere societate DRAGANLARISA DRAGANLARISA buna ziua! va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la inchiderea unei societati de intermediere, agent de asigurare, cod caen 6720(cod ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)