avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alibi-ul perfect
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alibi-ul perfect


Se intampla cam asa: vesnic cand se sparge o masina intr-un oras din vestul tarii (gen: Timisoara, Arad) eu sunt suspectul de servici. M-am lasat de mult de meserie.

Daca ma aflu in Bucuresti cum pot produce alibi-uri, pt. ca nu imi doresc sa dau cu subsemnatul, deseori mai gasesc si cate un martor sa zica ca m-a recunoscut prin poze... deja am 3 NUP-uri in 3 dosare... dar e ridicol.


Nu pot apela mereu la martori... nu pot ramane dator vandut la toti.


Deci sunt in Bucuresti si ma suna un militian din Timisoara ca sa vin cu masina. Cum pot produce urme ca sunt in Bucuresti?


Scot o suma de bani de la ATM, sun la 112 ... altceva?
Deci v-ați oprit momentan.Adică intenționați să vă reluați îndeletnicirile?
Să știți că nu există niciun alibi perfect, câtâ vreme există probe care contrazic alibiul.Nu vă bazați pe alibi, pentru că, dacă ați comis o faptă dintre cele pentru care sunteți suspectat, și există probe, nu vă puteți scoate prin niciun alibi.Alibiul e mai mult ceea vedeți prin filme, dar și acolo, într-un final, se descoperă adevărul.Iar asta pentru că primează ideea că binele învinge mereu.
Ei incerca sa zica ca nu mai sunt in orasele, unde se comit infractiuni, desi ei au plecat.
Dar politia... dintr-un exces de gel incerca sa le bage toate dosarele cu AN pe cap :)
eu propun sa nu se mai distribuie GEl politistilor...sa nu mai poata face exces de GEL!
Fireste ca primii suspecti vor fi intotdeauna persoanele cercetate pentru un anume tip de infractiune, dar asta nu inseamna ca politia poate abuza, hartuind un cetatean care in trecut a comis o fapta incriminata de lege.
Pentru ca tot ati intrebat cum puteti dovedi ca ati fost in alt oras decat in cel in care s-a comis infractiunea, trebuie sa stiti ca exista camere de luat vederi amplasate in punctele cheie din trafic, la instante, politie, banci, etc. Astfel puteti indica politistului de caz locurile unde ati fost si el poate solicita pentru verificare inregistrarile respective.
De asemenea puteti depune numerar in contul dvs. bancar si vi se va emite chitanta de incasare care are denumirea bancii, sucursala si orasul.
Orice alt inscris care poarta numele dvs. si vi se emite doar daca prezentati actul de identitate, constituie o proba in sustinerea afirmatiilor cu privire la prezenta intr-un loc anume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina cu numere expirate,fuga de locul accidentului mihaistanciu mihaistanciu Bunaziua, in urma cu cateva zile am fost chemat la sectia de politie,din urmatoarele motive. Masina pe care o detin,e suspecta de a fi implicata intr-un ... (vezi toată discuția)
Ridicarea permisului de conducere maryo1975 maryo1975 Pe scurt,intr-o noapte ma deplasam cu masina personala pe un drum public.Eu eram in dreapta deoarece consumasem bauturi alcoolice,iar masina era condusa de un ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? alexeN alexeN Intr-o seara , pe șoselele patriei , am avut o altercație in trafic cu un șofer . M-am ales cu o declarație la politie cum ca eu i-as fi lovit mașina cu ... (vezi toată discuția)