avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata concediului medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata concediului medical

buna ziua ! va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.sunt angajata la o firma din data de 26 martie ac.cu un salariu brut de incadrare de 840 ron si cu un venit net de 665 ron.in luna octombrie incepand cu data de 4 am intrat in concediu medical cod 01 in urma unei dislocari a rotulei.precizez ca ,concediul medical a fost pentru perioada 04.10-31.10.firma unde lucrez mi-au spus ca am de primit 498 ron pentru luna octombrie insa mi se pare cam putin.nu am vazut statul de plata si sincer nu stiu care este metoda de calcul al concediului medical.va sunt recunoscatoare pentru raspunsuri! va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IGHI , utilizator 11:29, 11 Noiembrie 2013
Cod 01 inseamna boala obisnuita si se plateste cu 75% ...se face media veniturilor lunare din ultimele 6 luni inaintea lunii de acordare a concediului medical apoi se calculeaza media zilnica, apoi se calculeaza indemnizatia si se aplica procentul ( in cazul dvs. de 75 % )
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
IGHI, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical mihaela_1968 mihaela_1968 As dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical pentru un angajat al carui salariu brut este de 700 RON, de exemplu si are o boala obisnuita ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical andy_tim andy_tim intrebare: daca pe contractul de munca ai 1000 ron si este nedeterminat si sunt in concediu medical in urma unei operatii incadrat la 75%. care este suma pe ... (vezi toată discuția)
Concediul de prenatal Magdalena1993 Magdalena1993 Am si eu o nelămurire in legatura cu concediul de prenatal, cum se calculeaza? De ce luna trecuta am luat mai multi bani , tinand cont ca a fost concediu ... (vezi toată discuția)