(1) Cererea de restituire trebuie sa fie depusa in cadrul termenului legal de prescriptie a dreptului de a cere restituirea, respectiv in termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care a luat nastere dreptul la restituire, sa cuprinda codul de inregistrare fiscala a contribuabilului, suma si natura creantei solicitate a fi restituita, precum si documentele necesare din care sa rezulte ca aceasta nu este datorata la buget.
Capitolul I pct. 3 din Ordinul 1899 din 22 decembrie 2004 (Ordinul 1899/2004) pentru aprobarea Procedurii de restituire si de rambursare a sumelor de la buget, precum si de acordare a dobanzilor cuvenite contribuabililor pentru sumele restituite sau rambursate cu depasirea termenului legal.
salutari! sunt utilizator nou! am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati in legatura cu aceasta problema : daca puteti sa mi recomandati un avocat din iasi care se ocupa cu recuperarea taxei auto! normal ofer comision am de recuperat 2 taxe una de 5300 ron platita in 2009 si una de 750 in 2011 ! va multumesc!
de unde sunteti?
mare grija...ar trebui sa va grabiti pana la intrarea in vigoare a modificarii legii privind taxa pe poluare...lasati-mi o adresa de mail ptr a va trimite modelul cererii prin care trebuie sa va adresati inmatricularilor auto, prin care solicitati inmatr auto fara plata taxei pe poluare....
Taxa de poluare 2011
m78
buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)