Buna ziua!Am si eu cateva intrebari la care astept raspuns de la dvs: Am achitat taxa prima inmatriculare la .12.10.2009 la trezoreria Alba Iulia pt un opel adus din germania.Cererea de restituire a taxei o fac catre trezorerie? trebuie anexate si alte acte in afara de copia chitantei ?Masina a fost adusa de un cunoscut din Germania care mi-a vandut-o mie ulterior.Am sanse sa recuperez taxa auto in cazul acesta-? Multumesc! sper intr-o colaborare in viitor.
Taxa se poate recupera. Cererea de restituire o adresati Aministratiei Financiare a Localitatii de care apartineti! Anexat chitanta si eventual decizia de calcul a taxei de poluare. Bafta
Sunt din Alba si cunosc practica de aici.Cererea o adresatii AFP ALba Iulia. Anexati doar copie chitantei.sa retineti un exemplar al cererii ptr d-voastra cu nr de inregistrare.Cand aveti raspunsul de la ei actionati in instanta.
Curtea de apel Alba admite astfel de actiuni acordand cheltuieli de judecata si dobanzi.
Taxa de poluare 2011
m78
buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)