avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare tot salariu
Discuție deschisă în Executare silită

executare tot salariu

Buna ziua!
Am o colega care are vreo 13 credite (carduri de cumparaturi, etc.) Ea avea poprit tot salariu si traia doar din salariu sotului. Acum i-a venit si sotului poprire pe 3/4 din salariul lui. Sunt disperati! Ce se poate face? Care este cea mai ieftina cale sa treaca casa pe numele unui copil ca sa nu i-o execute bancile? Daca face donatie catre baiatul ei, se mai poate opera vreo executare silita pe casa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:44, 11 Noiembrie 2013
Doamna, conform legii nu i se poate retine mai mult de 1/2 din salariu, indiferent pentru cate executari silite i s-ar fi pus poprire. Cum sa i se retina tot salariu?
O poate dona sau vinde, dar transferul de proprietate poate fi anulat pentru ca e clar facut in frauda creditorilor.
Cel mai bine ar fi sa vanda repede cuiva care nu stie ca sunt executati silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Rate la banca stancu_sergiu stancu_sergiu in 2008 am facut impreuna cu sotia un credit de nevoi personale la banca pe care l-am platit cam un an, si am renuntat deoarece ca tot s-a marit rata si nu am ... (vezi toată discuția)
Credit restant t_gheorghitza t_gheorghitza Ce se intampla daca nu mai pot plati creditul luat in 2007 si care acum este dat firmei de recuperari da catre banca?Creditul este de nevoi personale,girant ... (vezi toată discuția)