avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatoriu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatoriu?

Buna ziua! Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu rmatoarea problema, va rofg frumos:detin un teren la tara pe care vreau sa cultiv capsuni si recolta sa o comercializez.Va intreb daca sunt obligata sa am acordul vecinilor pentru asta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: smarandoiu , utilizator 20:59, 31 Martie 2009
nu, nu trebuie sa aveti, dar aveti nevoie de o autorizatie de producator agricol, emisa de primarie...;)
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa am certificat de producator barabancea barabancea stau la tara si am o recolta de capsuni si cartofi si nu stiu de unde pot procura un certificat de producator(sau asa ceva) sa pot vinde in piete? De unde sa ... (vezi toată discuția)
Este poliția locală obligată să apere terenurile agricole ... po.ebox.42@gmail.com po.ebox.42@gmail.com Este politia locală obligată să apere terenurile agricole și produsele cultivate pe acestea împotriva încălcării terenurilor și furturilor? Pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, detin un teren intravilan intr-o comuna (1000 mp). Aici vreau sa ma apuc sa plantez niste catina. Pt. a ma putea racorda la curent am nevoie de ... (vezi toată discuția)