avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

Buna ziua,

Am o firma care nu are datorii la stat sau la furnizori/banci si datorita faptului ca vanzarile au scazut drastic in ultimul an as dori sa o inchid (dizolvare si radiere). In schimb firma a fost actionata in instanta de un client, procesul fiind in derulare. In aceste conditii se poate inchide firma sau trebuie sa astept terminarea procesului din instanta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: irina.tranoiu , utilizator 16:29, 11 Noiembrie 2013
Pentru ce a fost accionata in judecata?
Clientul a cumparat de la noi un produs pe care l-a folosit timp de o luna si jumatate si fiind nemultumit de produs a dorit sa-l returneze. Noi l-am refuzat si am fost actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la inchiderea unei firme dennisnic dennisnic Sunt detinatorul unei societati comerciale. Un client are o datoria catre societatea mea de 30.000 lei . Bineinteles ca refuza sa plateasca , invocand ca nu ... (vezi toată discuția)
Vremuri de criza vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua! Am o soc com . si datorita vremurilor actuale ,si a concurntei de piata create (gen supermarketuri) ,v-asi ruga sa-mi dati un sfat autorizat care ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta furnizor de catre client firma in dizolvare radulucian 22 radulucian 22 ACtiune instanta furnizor de catre client firma in dizolvare Avem un furnizr care a adus firma i nsituatia de dizolvare din cauza unor incalcari ale ... (vezi toată discuția)