avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate asupra unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate asupra unui imobil

buna seara. asi dori cateva lamuriri referitoare la problema pe care o am.
bunica mea are o casa la tara care in acte e proprietatea bunicului, bunicii mele care este decedat, la fel ca si tatal bunicii mele. bunica ar dori sa faca actele sa fie ea proprietar iar mai apoi sa dea casa nepotilor cu un act de vanzare-cumparare. va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuie parcursi, actele necesare, unde trebuie sa ne adresam si costurile totale ale acestor operatiuni. multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Casa bunicii - donatie-contract vanzare cumparare-testament ? serpe66 serpe66 as dori si eu cateva lamuriri in legatura cu : bunica mea are 81 de ani...ma tot bate la cap sa facem cumva sa puna casa de la tara pe mine (cu terenul ... (vezi toată discuția)
Mostenire Ady00pk Ady00pk As dori sa stiu care e cea mai buna si simpla metoda prin care un om ar putea lasa o proprietate unui minor in varsta de 16 ani? Se poate face testament daca ... (vezi toată discuția)
Succesiune , dupa ambii parinti Mr_green Mr_green Buna ziua , as dori si eu sa stiu ce acte trebuie facute pentru a vinde casa bunicilor ,terenul si via . Iata un mic rezumat al faptelor : Bunicul meu a ... (vezi toată discuția)