avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crectere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crectere copil

Ministerul Muncii are in vedere modificarea OG 148/2005 in sensul modificarii perioadei de concediu de la 24 la 18 luni. In momentul de fata sunt in acest concediu. Se va aplica si pentru cei care sunt in situatia mea sau nu eventuala modificare a legislatiei?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:36, 31 Martie 2009
Pana la publicarea modificarii nu se poate spune absolut nimic.
NU putem decat sa presupunem ceea ce va dori legiuitorul sa faca.Asa ca decat sa facem speculatii mai bine asteptam textul de lege si vorbim pe text.
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
Sorin Susca, Consilier juridic
stati linistita, nu va "ambalati" ca de la discutii la aplicare este cale lunga...;)
Pana nu apare scris negrul pe alb....sunt doar vorbe. Si nimeni nu stie cand si cum vor aparea aceste modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de ccc este vechime in specialitate - se aplica si in cazul meu oug nr. 124/2011? alia2 alia2 Buna ziua, In perioada noiembrie 2009 - august 2011 am beneficiat de concediul de crestere copil pana la doi ani. Stiu ca la sfarsitul anului 2011 a aparut ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate. nayra nayra Doresc sa intreb daca am avut concediu de maternitate in perioada 28.05.2003 -14.07.2005 se considera acum vechime in specialitate ? Doresc sa ma inscriu la un ... (vezi toată discuția)
Concediui pentru cresterea copilului se considera vechime in munca si in specialitatea studiilor? gabitzu_l gabitzu_l Buna ziua Lucrez pe o functie publica si ma intereseaza daca concediul pentru cresterea copilului se considera vechime in munca. Am fost in concediu din ... (vezi toată discuția)