Rog sa ma ajutati!!! Sunt asociat 50% eu si 50% mama administratorului (SRL).
Cum as putea cere demiterea prin instanta a administratorului din cauza divergentelor grave cu asociatul si cu el precum si recuperarea investitiei mele financiare in societate. Pe cine pot sesiza???? Am comenzi-contracte care nu sint trecute in contabilitate. Mersi mult!!!
Intrebarea dvs este una simpla dar raspunsul este foarte complex, si ptr a fi cat mai obiectiv este nevoie de mai multe detalii. Primul pas, invocati o hotarare AGA in care pe ordinea de zi sa ridicati problemele legate de gestiunea firmei si managementul defectuos al administratorului. 2.Citi cu atentie actul constitutiv (tot ce apartine AGA, conditii de intrunire, majoritate de voturi, etc) !!! 3.Notificati in scris asociatul si administratorul ptr convocarea AGA cu confirmare de primire.
Este important sa parcurgeti aceasta formalitate !!!!
P.S. Ptr intrebari suplimentare lasati-mi un msj, si in limita timpului disponibil va voi raspunde/
Multumesc mult!!!! La AGA n-o sa reusesc deoarece asociatul 2 detine ca si mine 50% dar este mama administratorului! Nu am cu cine discuta. Dar in schimb am dovada de contabilitate dubla si operatiuni nereflectate in contabilitate deci evaziune fiscala. Si-mi pun intrebarea: sesizarea ANAF si amenzile lor. Cine raspunde societatea sau administratorul??? Cine plateste amenzile s.a.
Multumesc