In primul rand vreau sa va multmesc anticipat pentru raspunsurile pe care dvs. mi le veti acorda. Acum sa va spun si eu problema mea si daca ar avea o rezolvare
Eu am o masina inmatriculata in Bulgaria din noiembrie anul trecut, asa ca anul acesta imi expira si asigurarea si itp ul asa ca am vorbit cu o persoana ca mi-a spus ca ea ma va rezolva de asigurare iar itp ul urma sa il fac la RAR in Romania.
Am vorbit cu acesta mi-a spus pretul omul a facut-o a trimis-o prin curier iar eu am platit curierul si am primit asigurarea. Astazi dupa o saptamana am zis sa verific daca asigurarea este buna, si am intrat pe net pe site ul bulgaresc unde se verifica asigurarile si nu aparea nimic. Nelinistea a inceput sa isi faca prezenta asa ca am sunat la asiguratorul din Bulgaria care mi-a spus ca pentru nr. meu de auto nu exista asigurare decat cea veche.Deci cu alte cuvinte am fost inselat. Am luat legatura cu cel care mi-a facut asigurarea si mi-a spus ca a fost o greseala si in zilele urmatoare se va remedia. Eu de la acest om am decat numele lui anul nasteri, pagina de facebook conversatiile pe email si firma pe care o administraza, care de altfel cui ul firmei numele etc, date care le-am gasit pe internet adresa firmei si numarul de telefon, este o firma care se ocupa si cu amenajari interioare si constructii.
Intrebarea mea pentru dvs. este daca am fost pacalit ce pot face, unde sa merg ce plangere sa ii fac pot sa imi recuperrez oare banii, pe calea instantei o sa castig, si daca pot sa il dau in judecata unde locuiesc eu, el fiind din alt judet.
In aceeasi situati mai sunt inca 3 prieteni. Putem face ceva
Va multumesc pentru raspunsurile pe care mi le veti da!
Va aflati in posesia probei materiale respectiv documentul avansat de respectiva persoana prezentat drept asigurare-care in fapt nu este recunoscut de asigurator
Puteti promova plangere la parchetul responsabil domiciliului dvs impotriva persoanei a caror date de identificare le cunoasteti
Itp expirat
AlyAndries
Buna seara.Acum 2 sapt,in timp ce conduceam masina firmei la care sunt angajata am foat oprita de politie,iar in urma verificarilor acestia au observat ca ... (vezi toată discuția)