avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Itp expirat

Buna seara.Acum 2 sapt,in timp ce conduceam masina firmei la care sunt angajata am foat oprita de politie,iar in urma verificarilor acestia au observat ca aveam itp expirat de ceva tim0.Am anuntat la munca,acestia au spus ca se rezolva,ca mai apoi sa aflu ca trebuie sa-mi platesc amenda,si jumatate din costul platformei,a R.AR.-ului,a pabrizului inlocuit(nu au putut trece RAR-urul fara parbriz nou).Intrebarea mea este daca este corect?In conditiile in care ITP-ul a expirat la 2 sapt de cand am primit masina,niciodata nu ni-i s-a spus sa verificam datele inscrise pe actele masini,nu am semnat PV predare-primire,masina in aceet timp a mai fost ai la alti colegi si avem si un responsabil de parc auto.Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 23:46, 12 Martie 2019
Aveati obligatia de a verifica si dvs valabilitatea actelor
ITP-asigurare-rovingneta etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua astazi m-a oprit poliția și aveam asigurarea expirată ... Yzabellaa Yzabellaa Buna ziua astazi ma oprit poliția și aveam asigurarea expirată și misa oprit certificatul de la masina si numerele si am primit amenda pentru redobandirea ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica auto Frigioiu Frigioiu Am cumparat o masina cu ITP pana in 2015, facut la RAR, dar la verificare in service, nu corespunde tehnic la sistemul de directie, franare etc. In situatia ... (vezi toată discuția)
Plângere amendã politia rutiera mariusionutz mariusionutz Buna ziua, Astazi 09.02 am primit o amenda din partea politiei rutiere.am semnat procesul insa la un interval de o ora am citit mai bine pv si am constatat ca ... (vezi toată discuția)