avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua astazi m-a oprit poliția și aveam ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua astazi m-a oprit poliția și aveam asigurarea expirată ...

Buna ziua astazi ma oprit poliția și aveam asigurarea expirată și misa oprit certificatul de la masina si numerele si am primit amenda pentru redobandirea certificatului de la masina trebuie să trec prin RAR specific ca itp este valabil
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:43, 20 Februarie 2023
Da, trebuie sa treceti pe la RAR ,dar inainte sa rezolvati deficientele scrise in PV de contraventie, ca sa puteti, cu dovada de la RAR, sa va primiti de la politie certificatul de inmatriculare si numerele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termen vasilica52 vasilica52 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire legata de urmatoarea situatie In aprilie 2012 am fost oprit de un echipaj de politie pt ca nu aveam in functiune luminile ... (vezi toată discuția)
Itp expirat AlyAndries AlyAndries Buna seara.Acum 2 sapt,in timp ce conduceam masina firmei la care sunt angajata am foat oprita de politie,iar in urma verificarilor acestia au observat ca ... (vezi toată discuția)
Reținere talon pt caroserie deteriorata Alina Tudose 1 Alina Tudose 1 Bună dimineața, Am rămas fără talon din cauza unor “elemente de caroserie vizibil corodate”., fapta prevăzută la Art. 99/1/18 din OUG ... (vezi toată discuția)