avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Debite prescrise contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Debite prescrise contract telefonie mobila

Buna seara!Am si eu o intrebare:daca in anul 2010 nu am onorat o plata a unui contract cu o telefonie mobila sau nu mai stiu exact daca am platit ,dupa atatia ani.primesc un plic la posta ,fara confirmare de primire de la un cabinet de avocatura ,precum ca am o restanta in valoare x catre o firma recuperatoare ca urmare a nerespectarii contractului de servicii incheiat cu firma de telefonie mobila si daca nu onorez aceasta plata in termen de 5 zile voi fi executat silit,trebuie luat in seama?Care sunt pasii?Mentionez ca in aceasta notificare nu e mentionat numarul si data contractului cu firma de telefonie.Stiu ca dupa 3 ani se prescriu debitele.Eu pana azi 11.11.2013 nu am primit nimic,.cu confirmare de primire.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: soboy , utilizator 14:12, 14 Noiembrie 2013
Debitele se prescriu in 3 ani de la data scadentei. Luati legatura cu firma de telefonie si vedeti daca si cu ce debit figurati la ei.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Restanþe cãtre o firmã de telefonie mobilã PopVio PopVio buna ziua. am o nelamurire . am primit o scrisoare de la un cabinet de avocatura prin care sunt anuntata de executarea silita, pentru ca nu am respectat ... (vezi toată discuția)