avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa- preluare contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa- preluare contract

Se poate prelua un contract imobiliar achizitionat prin programul prima casa? Imobilul este credidat de CEC si in contract scrie ca nu se poate instraina in primi 5 ani de la incheierea contractului. Cei care au achizitionat casa se muta definitiv din tara si vor sa-mi cedeze contractul. Ce se poate face in acesta situatie? Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:03, 12 Noiembrie 2013
Mergeti la banca si faceti o discutie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate prima casa 2016 mbanetti mbanetti In 2014 am contractat impreuna cu sotia un Credit ipotecar Prima Casa VI, eu fiind titularul acestui credit. In 2015 am divortat si acum am dori sa facem ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul prima ... alexma alexma Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul Prima Casa mai devreme de 5 ani in conformitate cu noile conditii impuse incepand cu 2021? Am fost ... (vezi toată discuția)