avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si concediu 1 luna crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si concediu 1 luna crestere copil

Buna ziua, ma intereseaza daca este ok daca i-mi iau concediu de crestere a copilului 1 luna (tata) de la 01.dec -31.12 2013 si i-mi dau demisia cu 20 de zile inaite cum prevede CCM
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 12 Noiembrie 2013
Este bine, dar demisia o puteti inainta angajatorului dvs dupa revenirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil loryka loryka Buna seara, Sunt in concediu pt. cresterea copilului pana la doi ani - concediu care se termina pe 20 sept. 2013 - atunci cand copilul va face doi ani si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani pentru tata danielaelenat danielaelenat Buna ziua!As dori si eu un raspuns daca se poate si anume : pe 26 ianuarie gemenii mei implinesc 2 anisori.Avand in vedere faptul ca tatal a intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Examen pentru disponibilizare in concediu crestere copil ilie_lacramioara ilie_lacramioara Buna ziua! In momentul de fata sunt in concediu de crestere copil(pana pe data de 5 oct 2013),iar inainte de a intra in CIC am lucrat la Posta Romana.Ieri am ... (vezi toată discuția)