avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Help!!! Angajata insarcinata, prelungire contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Help!!! Angajata insarcinata, prelungire contract

Buna am 19 ani aproape,lucrez in timisoara la o firma de mase plastice. M-am angajat in 21 februarie si am stat pana in 31 mai,am facut o mica pauza nici de o luna si mam angat inapoi in 12 iunie pana acuma.In iulie am ramas gravida si am aproape 4 luni,sincer nici nush daca imi va prelungii contractul de munca. :sorry: ,In schimb ce-i de la resurse umane deja m-au pus pe 2 schimburi, si miau spus sa nu imi iau multe concedii medicale sa poata sa imi prelungeasca contractul,dar nu imi iau. Dar daca nu imi prelungesc contractul si ma dau afara stiind ca sunt gravida si normal nu au voie atunci ce sa fac?????sa fac dreptate!!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 12 Noiembrie 2013
Instiintati-i in scris despre starea de graviditate pe care o sustineti cu un act medical, astfel nu va vor putea da afara.
Daca este vorba despre c.i.m. pe durata determinata, atunci acesta va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat daca nu se decide prelungirea duratei pentru care a fost incheiat, indiferent daca ii anuntati sau nu ca sunteti insarcinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. lucrez intr-o companie in prezent si ma aflu in perioada ... Alinaabe Alinaabe Buna ziua. Lucrez intr-o companie in prezent si ma aflu in perioada de proba de 3 luni. In data de 12 aprilie contractul imo expira, urmand a fi prelungit pe ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata cata8 cata8 Sunt insarcinata. In prezent sunt in concediu medical.Contractul expira pe 19.07.18. Patronul este obligat sa-mi prelungeasca contractul de munca ? Va ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata + sarcina User789 User789 Buna ziua, Am un contract pe perioada determinata, care se va finaliza la sfarsitul lunii martie. Eu am anuntat ca sunt insarcinata. Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)