avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Actiune CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Actiune CEDO

In cadrul unui proces avut pe dreptul de proprietate asupra unui imobil, eu fiind cumparator pe baza legii 112 am cistigat definitiv si irevocabil la ICCJ, In cazul in care fostul proprietar se va adresa la CEDO si va cistiga acea decizie i-mi este opozabila mie sau doar statului roman? Ce se intimpla cu dreptul meu de proprietate dobindit in baza contractului de VC pe legea 112.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:05, 5 Aprilie 2009
Cred ca ar fi culmea prostiei, dupa ce astepti ani de zile la CEDO si ti se da castig de cauza sa faci o asemenea eroare referitor la depunerea cererii de revizuire.

Chiar sunt interesat de o asemenea speta ..... De altfel, nimeni nu poate invoca in favoarea sa necunoasterea legii (nemo ignorare legem censetur).
Da, necunoasterea sau ignorarea legii vatama.
Tocmai de aceea cred ca precizarile facute in acest topic sunt deosebit de utile.
Nici eu nu cunosc un asemenea caz si sper sa nu se intample vreodata.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prcoedura implementare decizii cedo icer84 icer84 Buna ziua! M-ar interesa sa aflu care este procedura de implementare a hotararilor definitive stabilite de Curtea Europeana a Drepturilor Omului in cazul ... (vezi toată discuția)
Consecinte ale unei hotarari pronuntate de catre cedo dorinjean dorinjean Buna ziua, Am castigat si eu la CEDO in data de 29 iulie 2008 ... (vezi toată discuția)
Revizuirea unei hotarari judecatoresti in viziunea cedo cand se constata incalcarea drepturilor sau libertatilor fundamentale ale omului? rodica_post rodica_post Revizuirea unei hotarari judecatoresti interne ca urmare a constatarii de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului a unei incalcari a drepturilor sau ... (vezi toată discuția)