avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Abonament de servicii medicale vs asigurare privata de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Abonament de servicii medicale vs asigurare privata de sanatate

De curand a aparut pe site un articol despre acest subiect. Din ceea ce am citit pana acum, nu-mi este clar gradul de deductibilitate fiscala al abonamentului. Practica actuala pare a forta niste limite: se considera ca toate serviciile medicale furnizate de abonament sunt deductibile, incluzandu-le in categoria serviciilor de medicina a muncii. Cred ca normal ar fi ca partea de servicii medicale, altele decat cele de medicina a muncii definite de L319 / 2006 trebuie considerata avantaj in natura si impozitata conform reglementarilor legale aplicabile.
Va rog sa comentati !

Alte discuții în legătură

Carduri de sanatate atu_targoviste atu_targoviste Buna seara , Va rog sa-mi comunicati , cardurile de sanatate , pentru fidelizarea angajatilor , au regim de deductibilitate fiscala ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Abonamente de sanatate MarianaRadu2017 MarianaRadu2017 Sunt abonamentele de sanatate, oferite de angajator angajatului, impozabile? (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu cazarea deductibila? Geo_2008 Geo_2008 O societate din Bucuresti doreste sa inchirieze o garsoniera pentru salariatii societatii (ei fiind din provincie) Se poate considera cheltuiala deductibila ... (vezi toată discuția)