avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor caldura

Buna ziua!

Am ramas recent fara loc de munca, mi-am gasit un job de 4 zile dar part-time 4ore/zi, 400 ron/luna. Sunt singurul salariat din casa, locuiesc cu inca 1 persoana si as dori sa aplic pt ajutor caldura DAR detin un tutoturism mai nou de 10 ani (l-am achizitionat cand eram angajat si imi permiteam) si din aceasta cauza nu pot aplica pt ajutorul de caldura.
Mi se pare ilogic, incorect, practic venitul meu din momentul de fata nu va acoperi nici macar costul intretinerii lunare.
Exista vreo metoda prin care as putea aplica pt ajutorul de caldura??

Va multumesc mult de tot!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:53, 12 Noiembrie 2013
Aceste drepturi se acorda pe baza cererii şi declaraţiei pe propria răspundere, dar şi pe o serie de acte doveditoare.
Metoda nu prea exista fiindca va vor depista ca aveti masina mai noua de 10 ani si pe linga ca o sa trebuiasca sa dati banii inapoi riscati si o amenda pe deasupra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea vechimii in munca? Instantlife Instantlife Vine un angajat cu urmatoarea problema: i se cumuleaza (prin insumare) vechimea de la un loc de munca cu vechimea de la un alt loc de munca part-time (unde a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez full time la o companie (9-18). de curand am ... andrelm andrelm Buna ziua. Lucrez full time la o companie (9-18). De curand am fost acceptata si pentru un alt job la alta companie tot full time (programul este flexibil ... (vezi toată discuția)
Calculul penalizarilor la intretinere si instalarea repartitoarelor BrainStorming BrainStorming Buna ziua, Am avut intotdeauna probleme cu interpretarea legilor (de orice forma ar fi ele), pentru ca nu-nteleg decat notiunile logice. In cazul legii ... (vezi toată discuția)