avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere societate

Buna ziua !

Impreuna cu fostul sot , am infiintat o societate.Nu am reusit sa avem activitate si am suspendat.o .Suspendarea a incetat in august ,anul acesta.

As vrea sa inchid societatea , insa nu stiu cum sa procedez, pt ca sunt in imposibilitatea de a plati impozitul forfetar(cred),care s-a tot adunat.Si cred ca pe langa acesta,
mai sunt si alte taxe de platit.

Am tot citit aici si am inteles ca trebuie sa merg la tribunal(?)

Mentionez ca fostul sot nu mai vrea sa se ocupe de acest aspect fiind plecat si din tara si toate au ramas pe capul meu.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 13:31, 12 Noiembrie 2013
Buna ziua,
trebuie sa luati legatura cu un lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu firma in cazul decesului asociatului unic,divortat si cu copil minor SIHASTRU36 SIHASTRU36 Un bun prieten de-al meu a decedat acum o luna si o saptamana.El a infiintat o firma de transport acum 2 ani impreuna cu sotia.Intre timp a divortat,fata a ... (vezi toată discuția)
Lichidare sau abandonare s.r.l. grost grost Buna ziua, Asi avea o intrebare? Acum doi ani am infiintat o firma de constructii cu un cetatean din Republica Moldova cu paritate 50/50 si capital social ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar mariussss mariussss buna...in legatura cu impozitul forfetar..eu am o firma din anul 2008 dar care nu mai functioneaza din 2009..anul acesta am tot primit hartii cu plata ... (vezi toată discuția)