avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Administrarea I.I. poate fi facuta de un netitular?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Administrarea I.I. poate fi facuta de un netitular?

Buna ziua,
Am o interprindere individuala de aproximativ 1 an, dar lucrez la alta societate. As vrea sa stiu daca II poate fii administrata de sotul meu, deoarece trebuie sa plec o perioada din tara. Daca da, ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: alynaaaa , utilizator 19:23, 15 Noiembrie 2013
In principiu da, insa depinde ce anume intelegeti prin administrare ( aici detaliile lipsesc).
Pot fi cateva varianate:
1. angajarea sotului cu CIM pe functie de administrator
2. imputerniciri notariale pentru diferite activitati expres stipulate ( ex: depuneri de declaratii, semnaturi, relatia cu partenerii, decizii ....etc )
3. transformarea in IF in care sotul sa fie administrator ( aceasta varianata mi se pare cel mai convenabila !)
Considerati acest raspuns ca ceva orientativ, functie de specificul activitati dvs ( complexa sau mai putin complexa, cu angajati sau fara, cu activitate sau nu...etc!)

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie danik28 danik28 sunt angajata la un birou notarial (secretara), intentionez sa-mi dau demisia incepand cu data de 01 septembrie, intrucat voi pleca din tara impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Componenta consiliului director al unei asociatii si ag laviniai33 laviniai33 Buna ziua, As dori o parere cu privire la situatia. Daca intr-o asociatie angajatii (nu e vorba de directorul executiv, dar si angajatii fac parte din ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat pentru concediu de maternitate?? bogdancarmen2018 bogdancarmen2018 buna ziua , eu si viitoarea mea sotie ne am hotarat a ne casatori in luna mai acestui an , ea a ramas gravida in decembrie anul trecut , dansa detine o ... (vezi toată discuția)